Militair hijsje in Technik Museum Sinsheim

Mercedes-Benz Actros MP3Toen ik op 1 juli 2019 Technik Museum Sinsheim bezocht, heb ik als één van de eerste dingen de buiten-afdeling van de militaire tentoonstelling bekeken. Gelukkig maar, niet veel later stond daar een Tadano van Scholpp, samen met twee ballasttrucks. Nog wat later kwam er ook nog een MAN TGX met Doll oplegger van Kübler, om de getakelde tank op te halen. Het hijsen zelf en het tansport? Die heb ik door gebrek aan tijd en energie helaas niet in beeld gekregen. Maar het losse materiaal in dit geweldige decor vond ik ook al een blog waard. Mercedes-Benz Actros MP3Mercedes-Benz Actros MP3Mercedes-Benz ArocsMercedes-Benz ArocsMercedes-Benz Actros MP3Mercedes-Benz ArocsFliegl trailerMercedes-Benz Actros MP3Mercedes-Benz Actros MP3Tadano telescoopkraanMercedes-Benz ArocsTadano telescoopkraanMercedes-Benz ArocsMercedes-Benz ArocsMAN TGX 2nd genMAN TGX 2nd genDoll opleggerMAN TGX 2nd gen

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *