Oberaigner Sprinter 6×6 in het wild gespot

Oberaigner Sprinter
Toen ik onlangs van mijn werk naar huis reed, haalde ik iets ten noorden van Lelystad op de A6 deze geweldige Oberaigner Sprinter. Een 6×6 expeditiecamper is altijd reden om blij van te worden. Ik stelde me dus op op parkeerplaats Oeverwal, om hem voorbijrijdend op de foto te kregen. Het geluk was aan mijn kant! Ze reden zowaar de parkeerplaats op voor een rijderswissel. Een van een snelheid waar ze in Le Mans jaloers op zijn, dus helaas heb ik geen tijd gehad om vragen te stellen. Oberaigner is één van de bedrijven die de Mercedes-Benz Sprinter ombouwt naar 6×6, maar dat had je zelf ook al geraden waarschijnlijk.
Oberaigner Sprinter
De truck (want zwaarder dan 3,5 ton!) in in mei 2014 gereed gemeld in de productie bij Oberaigner. Sinds 30 oktober 2015 staat hij op Nederlands kenteken en is hij van de huidige eigenaren.
Oberaigner Sprinter
Oberaigner is een specialist in de ombouw van bedrijfswagens uit de 3,5 tons-klasse naar offroadvoertuigen. Anno 2021 lijkt de samenwerking met Mercedes-Benz gestopt te zijn, maar voor een 4×4 versie van de MAN TGE/VW Crafter of Nissan NV400/Opel Movano/Renault Master ben je in het Noordoost-Duitse Laage op het goede adres.
Oberaigner SprinterOberaigner SprinterOberaigner SprinterOberaigner SprinterOberaigner SprinterOberaigner Sprinter

2 Comments

  1. Chris 26 augustus 2021 Reply
    • Alex Miedema 26 augustus 2021 Reply

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *