Volvo FH500 – Faymonville combinatie voor Van den Nagel

Afgelopen week zag ik (Erwin Visser, red.) een bericht voorbijkomen bij Van Winkoop dat ze daar 2 Volvo FH500’s gespoten hadden en 1 bomenwagen en 1 volledige combinatie. Ik had het geluk dat deze afgelopen zondag op de valk stond en goed in het licht. Op deze plek staan wel meerdere verrassende combinaties van Van den Nagel onder andere een DAF, de Scania combinatie heeft er al eens gestaan maar deze opbouw heb ik nog niet eerder gezien. Het gaat hier om een nieuwe generatie Volvo FH500 Globetrotter xl 6×4 met Faymonville opbouw dit geldt ook voor de GS Meppel 3 assige aanhangwagen. Achterop de Volvo staat een gesloten Palfinger Epsilon epscab kraan. Al met al een mooie combinatie om te zien. En het geluk dat hij daar opdook.

Tekst en foto’s Erwin Visser.

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *