Wierda Agrotruck voor Mart Munsters

Foto facebook Mart Munsters


Onlangs heeft Wierda Voertuig Techniek uit Joure dit op een MAN 4×4 trekkerchassis gebaseerde voertuig afgeleverd aan Mart Munsters B.V., met vestigingen in Deurne, Helden en Leudal. Wierda heet op de vooras 600/50R26,5 Alliance banden en achter 750/45R26,5 Alliance gemonteerd, en alle benodigde aanpassingen daarvoor gemaakt. Tevens is er een bandendruk systeem en een hydraulisch systeem gemonteerd. Achter aan het chassis is een K80 koppeling geplaatst. Het voertuig is toegelaten op de weg tot maximaal 40 kilometer per uur. Voor de kentekenfetishisten: TPH39G.
MAN TGS 2nd genMAN TGS 2nd genMAN TGS 2nd genMAN TGS 2nd genMAN TGS 2nd genMAN TGS 2nd genMAN TGS 2nd genMAN TGS 2nd genMAN TGS 2nd genMAN TGS 2nd genMAN TGS 2nd gen

One Response

  1. Johannes de Jong 8 februari 2022 Reply

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *