Bijzondere Wierda creatie voor Gebr. Kok Bakkeveen

MAN TGS 3rd generationOnlangs hebben zusterbedrijven Wierda Voertuig Techniek en Wierda Bedrijfswagens deze prachtige MAN TGS 43.470 8×4 WSM afgeleverd aan Gebr. Kok uit Bakkeveen. Het chassis is door WVT voorzien van een Wide Spread tandem, de tweede vooras is naar achteren geplaatst om de gewichtsverdeling te optimaliseren. Het chassis is van voor tot achter verstevigd in combinatie de steunpootvoorbereiding aan de voorzijde. Als kers op de taart is het voertuig ook nog voorzien van Wierda’s ZRC zelfrijsysteem, wat er voor zorgt dat de chauffeur veel minder in en uit hoeft te stappen. Dit systeem is ook met de afstandbediening van de kraan aan te sturen! HP Been Hydrauliek heeft de Palfinger PK48002 TEC7 kraan en Hts-Nch kabel systeem geleverd en opgebouwd. Chauffeur Warner Koiter gaat ongetwjfeld genieten van het werken met deze truck, waarmee hij met name in de rijplatenverhuur en containerwerk gaat zitten.

MAN TGS 3rd generation

MAN TGS 3rd generation

MAN TGS 3rd generation

MAN TGS 3rd generation

MAN TGS 3rd generation

MAN TGS 3rd generation

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *