Erwin Visser bij het 40-jarig jubileum van De Haan

Erwin Visser: “Een poos geleden kreek ik een telefoontje van Graddus de Haan sr of er een foto gebruikt mocht worden die ik een poosje daarvoor gemaakt had van één van de nieuwe aanwinsten. Uiteraard geen probleem, aangezien ik en beetje kind aan huis ben daar. Tevens werd er om mijn adres gevraagd. Een paar weken daarna viel de mooie uitnodiging op de mat.
Het was de uitnodiging voor het 40-jarig jubileumfeest van de Haan en tevens het aankondigen van het pensioen van Graddus sr. Na een saaie ochtend cursus bij mijn werkgever op de zaak ben ik naar Nijkerk gegaan en met het aanrijden bleek wel dat er groots uitgepakt was. Na door de parkeerwachten op mijn parkeerplek gewezen te zijn ben ik eerst een rondje wezen lopen en handjes wezen schudden. Alle auto’s stonden er spik en span bij en er werd bij de meer gespecialiseerde auto’s werd er door de chauffeurs aan genodigden uitleg gegeven. Na een bakje koffie gedaan te hebben de camera uit de auto gehaald en een rondje gedaan. Het was raar weer, met zon en regen, maar dat mocht de pret niet drukken want iedereen kon droog staan te midden van een food plein midden op het terrein. Als je wat tekort kwam lag het toch echt aan jezelf.
Lach scherend werd de dag al lift n load Nijkerk genoemd. Niet zo gek als je zag wat een wagenpark er stond. Halverwege de middag kwam er nog een speach over het ontstaan van het bedrijf hoe het verder ging en een bedank voor de pensionarissen. Rond 18:00 was het einde daar van een mooie gezellige goed geregelde middag waar de firma de Haan trots op terug mag kijken!! Bij deze wil ik de firma ook bedanken voor de uitnodiging en veel gelukwensen met het bedrijf. De pensionarissen geniet van jullie vrije tijd want jullie hebben er hard voor gewerkt.”

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *