Titan Z 55 – 609 F van binnen bekeken

Titan Z-serie
In 2021 nodigde Geurts trucks me uit om hun Titan Z 55 – 609 F te bekijken en fotograferen. Nu de mogelijkheid zich voor deed leek het me ook wel leuk om zo’n truck eens van binnen te bekijken. De cabine, inclusief het interieur, stamt van de Actros MP3 F04, dus dat zal voor velen wel bekend zijn. Maar zo hoog zitten is wel een hele aparte ervaring! En wat er om de cabine heen zit is bij de Titan ook behoorlijk anders dan bij een Mercedes met het zelfde mobiele kantoor.
Titan Z-serie
De levertijd van deze spiksplinternieuwe truck was ongeveer een jaar. Hij is uitgerust met een 16 liter V8 motor van Mercedes-Benz. Deze OM 502 LA mtor levert 609 pk en is gekoppeld aan een zeventraps Allison 4700R automaat. De assen komen van Kessler, deze kun je ook onder mobiele offroadkranen vinden. De bandenmaat is 385/95 R25 (14.00 R25). De truck is 9 meter lang, 4 meter hoog en 3,1 meter breed. Het dubbele ladderchassis is zowel aan de voor- als de achterkant extra verstevigd, zodat ij de zware lasten zowel kan duwen als trekken.Titan Z-serieTitan Z-serieTitan Z-serieTitan Z-serieTitan Z-serieTitan Z-serieTitan Z-serieTitan Z-serieTitan Z-serieTitan Z-serieTitan Z-serieTitan Z-serieTitan Z-serieTitan Z-serieTitan Z-serieTitan Z-serieTitan Z-serie

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *