Van Velsen: bedankt! (op bezoek bij)

De komende maanden zal ik jullie vervelen met een schier oneindige stroom artikelen aan de hand van de foto’s die ik de afgelopen weken rondom de Morocco Desert Challenge heb gemaakt. De dagverslagen heb je uiteraard al gezien op rallytrucks.nl. Maar we beginnen bij het eind. Robert en ik mochten wederom met team Van Velsen Rally Sport optrekken, waarvoor veel dank! Niet alleen deelden we het bivak, onze spulletjes werden ook in Brutus, de servicetruck van het team die al eens een levens van artikel had, van en naar Marokko vervoerd. Gisteren, zaterdag 6 mei 2023, haalde ik die spulletjes op, terwijl het team nog eens bij elkaar was. Het grootste deel van het wagenpark was ook thuis, dus een rondje over het terrein was een kleine moeite. (En gewoon erg leuk, vooral dat!). Van Velsen, vanaf deze plek nogmaals heel veel dank!


De buurzwaan.


Marco en Rachel tegelijk M&Ms aan het gooien en vangen. Ging verrassend goed!


Volgens mij een bijzonder prettige werkgever, dus wie nog wat zoekt?

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *