Anne de Boer bij ESA Trucks Road Show 2.0

Tekst en foto’s Anne de Boer

Groningen. Zaterdag 7-10-2023 was ik bij de ESA Road Show 2.0 in Groningen. Dit ter gelegenheid van het 70 jarig bestaan van het DAF dealerschap. Klanten van ESA trucks hadden zich kunnen aanmelden om hun truck te showen. Een onafhankelijke jury zou dan de TOP 3 mooiste vrachtwagens uitkiezen. Verder konden de bezoekers met een vrachtwagenrijbewijs een ritje maken in een van de Nieuwe Generatie DAF trucks, zoals de spraakmakende DAF XD die uitgeroepen is tot de International Truck of the Year 2023. Ook waren er nog een aantal nostalgische oldtimers. Verder nog een DAF simulator en voor de aller kleintjes was er veel springvertier. Een ieder genoot op zijn eigen manier. Dit alles onder het genot van een hapje, drankje en muziek. Al met al een geslaagde dag waarop men met tevredenheid terug kan zien. Als klap op de vuurpijl kreeg ik op de valreep nog een mooie nieuwe ESA pet op mijn hoofd geschoven. Wat wil een mens nog meer.OLYMPUS DIGITAL CAMERA[/caption]
Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *