VSDV en Zandbergen worden samen SVZ

Volvo FH 5th gen
Van Straalen de Vries Transport (VSDV) en Zandbergen Transport, twee prominente familiebedrijven met een rijke geschiedenis in transport, kondigen met trots hun samensmelting aan tot SVZ Transport (SVZ).
Mercedes-Benz Actros MP4
De beslissing om middels deze voorgenomen fusie (onder voorbehoud van goedkeuring door ACM) samen te gaan is gebaseerd op gedeelde waarden van duurzaamheid, professionalisering, een toekomstgerichte visie en toewijding voor kwaliteit.
DAF XF 2021
Als SVZ zetten ze dit samen voort en versterken ze daarmee hun positie en netwerk van partners, met vestigingen verspreid over het hele land, als vooraanstaande speler in de Benelux, Noord-Frankrijk en het westen van Duitsland.
DAF XF105
Met een vloot van 1.100 trekkende eenheden, ruim 1.800 opleggers en aanhangwagens,100.000m2 opslagruimte en een team van meer dan 1.750 toegewijde medewerkers, verdeeld over meer dan 35 standplaatsen in heel Nederland, staat SVZ klaar met haar expertise en aandacht voor kwaliteit waar de klanten op kunnen vertrouwen.
Volvo FH 4th gen
Vanuit de missie om ondernemers in beweging te brengen vormen de kernwaarden Samenwerking, Vooruitstrevend en Zekerheid de leidraad voor alle activiteiten van SVZ.
DAF CF85
SVZ kijkt, onder leiding van Rober van Straalen en Jos Zandbergen, met enthousiasme naar de toekomst en blijft zich inzetten voor het leveren van hoogwaardige transportoplossingen in een snel veranderende wereld. Deze fusie is niet alleen een viering van het verleden, maar ook daarmee een gezamenlijk stap voorwaarts naar een nog veelbelovendere toekomst.
Scania 450S
DAF CF85
Scania R450 (new)

One Response

  1. Smeekens tinus 28 mei 2024 Reply

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *