Na DAF en Volvo nu een Scania voor Van Hooft – Erwin Visser

Erwin Visser: “Vrijdag 19-04-2024 was het weer feest bij van Hooft. Tegenwoordig wel vaste klant aan de deur. Want er werd weer een nieuwe auto geleverd. Na dit jaar al een Daf en Volvo voor de lens gehad te hebben was het nu een Scania.
Ditmaal een Scania R560 6×2 voorloper Met een Vlastuin opbouw. Maakt het weer een frisse nette auto. Tevens kreeg ik ook een mooi bedankje voor de foto shoot van beide Volvo, s met 225 tons kranen. Waarvoor mijn dank.
Het was weer een gezellige avond. Ook in de tussentijd gehoord wat er nog gaat komen en ondertussen weer besteld is. En dat zijn veel mooie dingen. Nu kijken of dit ook allemaal met mijn Pulling agenda gaat passen.
Maar dat zijn zorgen voor later.

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *