AB Texel neemt GMP-bulktransport over van Stam Transport

Volvo FH 4th gen
AB Texel neemt per 1 juli 2024 het bulktransport van GMP-producten over van Stam Transport uit Waalwijk en verdicht daarmee zijn netwerk in het transport van veevoer en grondstoffen voor de veevoerindustrie. De overname past in de strategie om als logistieke partner klanten te helpen hun ambities te realiseren, met schaal- en netwerkvoordelen, expertise en data als sleutel tot succes.
DAF XG
Stam Transport is gespecialiseerd in het transport van losgestorte producten. AB Texel neemt het losgestort transport van GMP-producten over. Stam Transport gaat zich focussen op het transport van mineralen en alloys, alsmede ferromaterialen en schroot. Bij de overname zijn 34 trucks, 47 trailers en 44 chauffeurs betrokken. Stam Transport zal haar werkzaamheden doorzetten met 50 trucks.
Scania R520
Gerrit Stam, directeur van Stam Transport: “Continuïteit is voor ons als familiebedrijf erg belangrijk. Om deze continuïteit voor mijn bedrijf, alsmede mijn beide zoons, te waarborgen is besloten om de tak agrarisch transport over te laten aan AB Texel. Zij zijn een betrouwbare en solide partij die bijzonder sterk zijn in het agrarisch transport, wat goed is voor medewerkers en klanten. Voor Stam Transport ligt er nu een sterk fundament waarop mijn zoons iets moois kunnen gaan bouwen.”
DAF XG
Dennis Wetenkamp, CEO van AB Texel, geeft aan: “Voor AB Texel is het GMP-bulktransport van Stam Transport een mooie aanvulling op de bestaande activiteiten, met name de aanvoer van grondstoffen voor de veevoerindustrie. Met de overname verstevigen we onze positie in het transport van veevoer en grondstoffen en verdichten we ons netwerk. We heten onze nieuwe collega’s van harte welkom en hopen dat zij zich snel thuis voelen bij AB.”
Volvo FH 4th gen
Tekst: AB Texel.
Volvo FH 3rd gen
Scania R500
Volvo NH12

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *