Rallytrucks picdump: jubileumfeestje 10 jaar Rallytrucks

In het artikel over 10 jaar Rallytrucks kon je al lezen dat we om dat te vieren aan mochten sluiten bij een feestje van Müller. Maar die drie foto’s daarvan waren natuurlijk wel wat summier, dus hierbij eerst een aantal foto’s van Reinder Meijer en Jaco Terlouw, en dan meer dan je lief is door mijzelf. Een deel van de foto’s is ook door Matthijs Visscher gemaakt, die mijn camera beet had terwijl ik in de truck zat. Dat is een omkesizzer van mij en tevens de officiële directiechauffeur van Rallytrucks. Zelf mocht ik een aantal rondjes meerijden met William van Groningen in de Iveco, toen ik de maandag er na bij de opticien langs ging en als reden voor bril kapot ‘ik zat in een vliegende vrachtauto’ opgaf werden geen verdere vragen gesteld. Heel apart.

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *