800e MAN voor Nabuurs is een TGX 26.480

MAN TGX 3rd generation
Nabuurs Supply Chain Solutions heeft met de aflevering van een nieuwe MAN TGX 26.480 trekker de 800e MAN-truck afgenomen. Het bedrijf is al jaren een trouwe klant van MAN en heeft alle reparatie en onderhoud ondergebracht bij MAN-dealer Den Engelsen Bedrijfswagens.
MAN F2000
Nabuurs werkt al sinds de oprichting, ruim zestig jaar geleden, met MAN. Het bedrijf is dit merk altijd trouw gebleven en momenteel heeft zo’n 80% van de vloot MAN op de grille staan. “De andere merken in onze vloot zijn onder andere via overnames binnen gekomen, maar ons hart ligt duidelijk bij MAN. Dat is ook de reden dat we alle reparatie en onderhoud bij één partij hebben ondergebracht. Niet alleen voor de trucks, maar ook voor de carrosserie en de trailers”, aldus fleetmanager Dolf Hubertus.
MAN TGM 4th generation
CO2-verlaging door LZV-inzet
De nieuwe MAN maakt deel uit van een eerder geplaatste order voor dertig trucks, zowel trekkers als bakwagens. De MAN TGX 26.480 6×2 trekker met voorloopas wordt ingezet in combinatie met een nieuwe Heiwo oplegger-aanhangwagen LZV met doorlaadsysteem. Daarmee verlaagt het bedrijf de CO2-uitstoot met 15%. De nieuwe MAN is voorzien van alle veiligheidssystemen, een hoogwaardig audiosysteem met subwoofer en het MAN Efficiëntie-pakket.
MAN TGX 3rd generation
FMCG
De combinatie wordt ingezet voor de FMCG-industrie, wat staat voor ‘Fast Moving Consumer Goods’. Dit betekent dat de complete regie van de aanvoer van grondstoffen tot de afvoer en distributie van gereedproducten wordt georganiseerd door Nabuurs.
MAN F2000
800e MAN
De 800e MAN-truck werd enige tijd geleden feestelijk overhandigd bij de importeur in Leusden, waar de directie de sleutels in ontvangst nam. Op dat moment werd de jarenlange samenwerking tussen MAN en zijn oudste klant in Nederland tevens bezegeld met een nieuwe order voor nog eens 25 nieuwe MAN-trucks voor dit jaar.
MAN TGM 1st gen
MAN TGX 3rd generation
Tekst en foto’s van nr 800 MAN Truck & Bus b.v.

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *