Truckstar Festival 2014: racetrucks op zaterdag

Vandaag was het weer spanning en sensatie bij de racetrucks tijdens het truckstar festival. Bij de Go and Stop met slalom was het zo spannend dat er maar een haar verschil zat tussen de eerste twee, Jos Scholten en Frans Smit. Marco Donk staat derde in die discipline. Bij de achtervolging bleek Jos Scholten oppermachtig en liet hij zien over een enorme dosis talent te beschikken. Wie sponsort deze man zodat hij volgend jaar een heel seizoen in The Truckrace Battle mee kan rijden? Wat Max Verstappen is in de formule-racing is Jos Scholten in de truckracerij! Bij de sprintraces was het Erwin Kleinnagelvoort die eerste staat, Frans Smit op twee, Marco Donk drie en een gedeelde vierde plaats voor maar liefst vier coureurs (Jan van Holland, Rody Smit, Jos Scholten en Edwin van den Berg, deze laatste in de Rainbow Warrior).
Voor wie morgen naar Assen komt: om 10:45, 13:45 en 15:45 op de tribune gaan zitten, de racetrucks wil je niet missen! En kom vooral ook gezellig langs op het paddock. Kun je zelf niet komen? Meer truckstar festival foto’s vind je hier.

No Responses

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *