Peugeot 2008 DKR op de AutoRAI 2015

Op de RAI stond ik voor het eerst oog in oog met de Peugeot 2008 DKR. Ik moet zeggen, die ziet er gewoon goed uit!
Peugeot 2008 DKR Peugeot doopt z'n Dakar-deelnemer 2008 DKR en heeft er wel een lekker agressief uitziend apparaat van gemaakt. Officieel noemen de Fransen het een voorproefje van wat er door het zand gaat stuiven, maar reken er maar op dat de definitieve racer niet al te veel van dit exemplaar gaat afwijken. Peugeots Style Centre en z'n Sport Design-afdeling hebben zich beide mogen uitleven op de 2008. Op technisch vlak heeft het Franse merk overigens een bijzondere keuze gemaakt. De 2008 DKR is namelijk geen vierwielaandrijver.

Peugeot 2008 DKR

Peugeot 2008 DKR

Peugeot 2008 DKR

NET ZO INTERESSANT

No Responses

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *