Mega Bricks, dé Lego beurs in het Noorden

Tekst en foto’s Marco Havers

Op 23 en 24 maart 2024 werd de voorjaars Mega Bricks in Rabo Theater De Meenthe te Steenwijk gehouden. Lego vereniging De Bouwsteen organiseerde mede de beurs waar alles op het gebied van Lego geshowd werd. In de hal van ruim 1500m2 stonden niet alleen verkoopstand maar werden ook vele unieke Lego bouwwerken en diorama’s geshowd.

Bij de verkoopstand werden niet alleen nieuwe Lego bouwdozen verkocht maar zelfs oude-, en gebruikte sets te koop aangeboden.

Was je op zoek naar die ene bouwsteen? Dan had je de kans om juist dat steentje of poppetje tegen te komen want er stonden bakken met duizenden Lego onderdelen. Het moet wel heel raar lopen wil je niet dat ene langgekoesterde steentje vinden.

Vrachtwagens, auto’s, complete dorpen, Star Wars items en reusachtige metershoge kranen werden geshowd door de aanwezigen.

In een hoek in de grote zaal kon je zelf creatief aan de slag. Bakken vol Lego kon je zelf de mooiste items maken.

Kortom een beurs voor jong én oud !

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *