Mercedes ambulance gesloopt

Mercedes-Benz W123 (E-klasse)
Mercedes-Benz W123 (E-klasse)
Januari 2007 bezocht ik met een aantal vrienden het DAF museum te Eindhoven. Na de tijd maakten we nog een korte wandeling over het nabij gelegen industrieterrein, waar ik onder andere een Mercedes-Benz W123 (E-klasse) , een voormalige ambulance, op de foto zette. Een tijd terug kreeg ik mail van Henno van Bergeijk, de meeste mensen zullen hem kennen van zijn Dakar-deelname, maar hij is ook de man achter Car Casting Holland. In deze hoedanigheid heeft hij de W123 die ik op de foto had gekocht. Hij heeft eerst als donor gediend om een andere W123 op te knappen, daarna is hij gesloopt. Henno, bedankt voor de foto’s en informatie!
Mercedes-Benz W123 (E-klasse) Mercedes-Benz W123 (E-klasse) Mercedes-Benz W123 (E-klasse) Mercedes-Benz W123 (E-klasse) Mercedes-Benz W123 (E-klasse) Mercedes-Benz W123 (E-klasse)

No Responses

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *