112 beurs Elspeet

International 4900Op zaterdag 26 november werd tussen 10 en 16 uur voor het eerst een 112 beurs georganiseerd in en om het ‘Kulturhus’ in Elspeet. Het zwaartepunt was de beurs binnen, daar ben ik niet geweest… Het ging mij vooral om de voertuigshow om het Kulturhus heen. Er waren niet heel veel voertuigen (en omdat we vrij laat waren, was alles er ook niet meer), maar wat er was, was zeker de moeite waard. Meer weten over een bepaald voertuig? Gewoon even op de foto klikken.Nissan NavaraMercedes-Benz KurzhauberInternational 4900VW LT 1st genIveco-Magirus EurocargoMAN L2000GMC CCKW-353 (Jimmy)Mercedes-Benz DüsseldorferFord TransitScania P370Mercedes-Benz SprinterMowag B300Opel ComboMercedes-Benz DüsseldorferVolvo V70DAF A1600DAF G1300Kronenburg aanhangwagenDAF 1300Mercedes-Benz Atego MP3VW TouranChevrolet MalibuJeep Grand CherokeeFord Transit Custom
Onbekend aanhangwagen

No Responses

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *