Topsleeper op Iveco Eurocargo van binnen bekeken

Iveco Eurocargo
Onlangs was er al een blogpost over een Scania met Pony Fantasy topsleeper die bij Kleyn Trucks te koop staat. Er staat nog een bakwagen met topsleeper te koop, een ‘merkloze’ op een Iveco Eurocargo chassis. Deze heb ik ook maar even van binnen bekeken. Nadeel is dat je alleen via de middelste stoel naar boven kunt. Hij is ook aanmerkelijk donkerder en minder comfortabel en net afgewerkt dan de Pony. Iveco EurocargoIveco EurocargoIveco EurocargoIveco EurocargoIveco EurocargoIveco EurocargoIveco EurocargoIveco EurocargoIveco EurocargoIveco EurocargoIveco EurocargoIveco Eurocargo
Meer foto’s en info over deze truck vind je hier op de site van Kleyn.

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *