Oldtimer Truckdag Stroe ondanks regen zeer geslaagd

Door ernstig energiegebrek kan ik helaas niet meer alle evenementen bezoeken die ik wil, ik moet keuzes maken. Doordat ik er voor koos niet met de Breslau rally mee te gaan, was Oldtimer Truckdag Stroe, op de locatie waar al eerder twee ronduit legendarische oldtimer truck evenementen waren, ineens wél bereikbaar. Waarschijnlijk het enige oldtimer evenement van dit jaar voor mij? Nadat mijn vriendin al eerder in haar eigen stad mee was om ‘stiekem’ trucks te fotograferen terwijl iedereen bij Truckland binnen zat voor de boekpresentatie van Marcel van der Sluis als eerste kennismaking met de truckwereld, was dit haar eerst evenement waar we ‘echt’ bij waren. Ze vindt oldtimers erg leuk, vooral de beide T-Fords vielen zeer in de smaak.

Zelf genoot ik ook! Door de regen en overprikkeling heb ik helaas niet alles op de foto gekregen en lang niet iedereen gesproken. En wie ik wél sprak kon ik niet de tijd geven die ze verdienden, sorry daarvoor! We komen elkaar vast weer tegen bij een ander oldtimer evenement.

3 Comments

  1. Ad Verkaik 3 juli 2023 Reply
    • Alex Miedema 3 juli 2023 Reply
  2. Paul Gravemaker 4 juli 2023 Reply

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *