Truckfestival Burdaard 2022 was een groot succes!

Nadat editie 2019 letterlijk in het water viel en in 2021 om de welbekende reden geen festival kon zijn, was vandaag (18 juni 2022) voor het eerst in vijf jaar weer een écht Truckfestival Burdaard. En wat een feest was het! Ongekend veel deelnemers aan de rondrit, de ene truck nog mooier dan de ander. Behalve op het festivalterrein zelf heb ik op nog drie andere plekken foto’s gemaakt. Als eerste vlak buiten Burdaard, niet ver na de eerste bocht in de route. Op het moment dat ik deze intro tik heb ik de foto’s nog niet gezien, maar ik ga er van uit dat daar maar weinig gelukte beelden tussen zullen zitten, ik had een instelling verkeerd staan. Ik maak ook nog maar 25 jaar truckfoto’s, beginnersfoutje! Voor de tweede locatie schoof ik gezellig bij de ‘Smitjes’, Wietze Koopmans en iemand met een geweldige Citroën ZX aan, vlak buiten Blije. Prachtige locatie, alleen was de boot van Ameland net in Holwerd aangekomen, dus wel de nodige achtergrondvervuiling. Toen alles voorbij was nog even bijgekletst daar, voor we weer richting Burdaard gingen. In Ginnum konden we niet verder, door het konvooi. Ach, zetten we (het deel wat nog niet voorbij was) toch gewoon voor een derde keer op de foto? In Burdaard nog een rondje over het festivalterrein gedaan voor ik weer op huis aan ging. Dit evenement is een thuiswedstrijd, misschien daarom wel het leukste truckfestival voor mij? Hoe dan ook, ik heb er 1.324 foto’s gemaakt. Die komen niet allemaal in dit artikel, alles wat door de kwaliteitscontrole heen komt komt de komende weken (of maanden…) wél online op truckfan.nl. Tijd voor de foto’s! Alsnog een ruime selectie…

Voor wie dit nog niet genoeg was, hier kun je nog eens van de beelden van voorgaande edities genieten. Onder deze zelfde link zullen de komende tijd nog een hele reeks artikelen verschijnen waarin ik meer beelden laat zien van specifieke bedrijven en trucks.

One Response

  1. Lucas Ensing 18 juni 2022 Reply

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *