De zestiende ‘levens van’ compilatieblog

Voor de ‘levens van’s die te mager zijn voor een eigen blogpost maar te leuk om te negeren.

DAF XF Euro 6De DAF XF Euro 6 met kenteken 20-BJL-2 is nieuw gekocht door Nieck de Vries. In 2023 is hij overgenomen door EKW die hem voor de transporttak van de onderneming inzet. Met dank aan ‘Vrachtwagen Spotter’ voor de foto en EKW uitvoering en Lucas Ensing voor de tip!
DAF XF

Scania R500 (new)De Scania R500 (new) met kenteken 76-BRJ-2 begon zijn leven bij DB Geleiderail. Anno 2024 is hij van F.C Nienhuis.
Scania R500 (new)
Scania R500 (new)Pier van Solkema: “Dag Alex , Ik heb weer twee kentekens uit de serie de levens van . Bij de Truck van Land kwam ik er achter aan de hand van een opmerking bij een foto. Oant sjen Pier.”

DAF XF Euro 6
Frank Klijn: “Auto was eerst van Rene Burggraaf transport uit Arkel. Hij is geleverd in de kleuren van Pultrum transport Rijssen waar hij destijds voor reed. Het onderdeel waar hij voor reed is overgegaan naar Borgen transport en de auto ook. Later heeft De Bruin Transport uit Hardinxveld-giessendam de auto’s voor het open werk overgenomen van Burggraaf. De auto is nu dus van de Bruin met reclame van Borgen.” Foto uit Burggraaf tijd van Coen Ensing
DAF XF Euro 6

Scania R450
Lucas Ensing wist te melden dat deze Scania eerst van Alfred Kraal was, toen van Oortwijn transport (geen foto) en nu van Westerman Grondverzet Sellingen. Foto’s zijn ook door hem.
Scania R450


Pier van Solkema: “Dag Alex , Douwe Boonstra vroeger Chauffeur bij IJB beton op de mixer rijdt tegenwoordig bij de Jong Sint Nicolaasga vanmiddag kwam hij bij mij langs in z’n Truck . Deze Truck komt ook in aanmerking van in de categorie de levens van ik had ook nog een foto van z’n vorige leven”


Eind januari 2018 zet Martijn Manrho de InPackt Scania R400 op de foto. Begin maart 2024 doe ik hetzelfde, maar dan is hij van De Vries uit Hallum. Smoelt goed bij de oplegger! De truck wijkt af van de rest, maar is niet het enige voertuig in het wagenpark wat geen rode Scania is.
Scania R400

Volvo FH 2nd genex Boonstra Volvo FH 2nd gen in Ulrum.

DAF CF Euro 6Deze DAF CF Euro 6 is vanuit Van der Galiën mee overgegaan naar HRM.

Liefhebber van de ‘levens van’-blogs? Dit is deel 609 in de reeks. Alle vorige en volgende blogs uit deze categorie vind je hier.

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *