Nieuw: de FIAT Talento

Fiat Professional lanceert zijn nieuwe model met een naam die traditioneel verwijst naar een oude munteenheid. De Talento combineert het beste laadvermogen in zijn segment met compacte buitenafmetingen en wendbaarheid.
FIAT Talento
Fiat Professional introduceert de Talento, een model dat met zijn royale laadvermogen een ideale werkpartner is met een veelzijdig karakter. Geheel in traditie krijgt de nieuwe bedrijfswagen van Fiat Professional een naam die verwijst naar een oude munteenheid. Daarnaast heeft de naam een dubbele betekenis en is een mooie knipoog naar zijn werkelijke talent.

Vanuit stilistisch oogpunt is de Talento compact en goed geproportioneerd. De voorzijde oogt imposant met een grote, praktische voorruit en korte motorkap. Verder kenmerkt het front zich door veel horizontale lijnen die het familiegezicht van Fiat Professional bepalen. Dit stijlkenmerk onderstreept ook de praktische kwaliteiten, zoals de breedte van het voertuig en de laadcapaciteit die duidelijk zichtbaar wordt aan de achterzijde door een robuust design. De nieuwe Fiat Professional bedrijfswagen is uitgerust met betrouwbare, krachtige en slimme turbo en twin-turbo dieselmotoren met vermogens tot maximaal 145 pk.

De Talento neemt in de Fiat Professional range de plek in tussen de Doblò Cargo en Ducato. Met de Talento is het Italiaanse bedrijfswagenmerk nog beter in staat om aan alle uiteenlopende wensen van haar klanten te voldoen. Het voertuig richt zich op de échte behoeften van de klant en pakt uit met een volledig assortiment dat uiteenloopt van gesloten bestel, dubbele cabine, platformchassis en een personenwagenversie.

De nieuwe Talento staat medio juni bij de Nederlandse Fiat Professional dealer. Prijzen zijn nog niet bekend. De Talento is de opvolger van de Scudo. Het is een zustermodel van de Renault Trafic, Opel Vivaro en Nissan NV300. Net als bij de personenwagens heet Fiat met de Talento ook weer een oude naam van stal gehaald, de korte versie van de eerste generatie Ducato droeg deze naam ook al.

One Response

  1. Frank 24 maart 2016 Reply

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *