Yule: een nieuw begin

Al bijna 10 jaar verveel ik het internet met mijn meningen, en soms zelfs met interessant nieuws. Ik ben zowel een enorme pagan hippie als een enorme voertuig/autosport liefhebber… Dus 99% kans dat je in ieder geval de helft van mijn blogs uitermate onboeiend gaat vinden. Gelukkig HOEF je die niet te lezen, en ze hebben niet voor niks scrollknoppen uitgevonden.

 

Waarom nu ‘pas’ een blog? Omdat het de dag van de terugkeer van de zon, Yule, 21 december, een mooi punt is om nieuwe dingen te beginnen, me dunkt… Alleen jammer dat WordPress en ik het niet helemaal eens zijn over de tijdzone, zodat deze post in de statistieken de boeken in gaat als geschreven op 20 december. Jammerdebammer dan, wij weten wel beter, toch?

2 Comments

  1. Tink 21 december 2011 Reply
  2. alexmiedema 21 december 2011 Reply

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *