Eindejaarsquiz BuzzyBee staat weer online!

Ik heb er weer een jaar lang aan gewerkt, en nu staat hij eindelijk online… Niet zo mooi als ik had gewild, mijn eigen uploader doet het nog steeds niet, dus ik moest wat noodmaatregelen treffen. As it net kin sa as it moat, dan moat it mar sa as it kin, os net? 😉

Hoe dan ook, de quiz staat online! De prijzenpot is weer enorm, maar ik denk dat de vragen wat gemakkelijker zijn dan de voorgaande edities, alle antwoorden zijn namelijk in 2011 op BuzzyBee geplaatst.

Een voorbeeld van een vraag:
Vraag 73: De kunstenares die deze auto heeft beschilderd staat op de achtergrond. Wat is haar voornaam?
vraag 73

Natuurlijk niet het antwoord hier in de comments geven, maar lekker meedoen! Succes!

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *