Druk druk druk…

Vandaag weer een drukke dag… Mensen toegang geven tot de groep mensen die de bedrijven-afdeling kan zien op BuzzyBee… Persberichten voor Dakar posten, en de rally via twitter bijhouden… Via marktplaats verkochte dingen afhandelen, dus onder andere naar het postkantoor…. Beker yokidrink bij mijn lieve ouders drinken…. De prijzenverdeling van de eindejaarsquiz bepalen… Straks kijken of foto’s uploaden lukt op ‘mijn’ ‘nieuwe’ server… En ik gok nog wat antwoordformulieren van de quiz nakijken, als ik nog wat opgestuurd krijg… Oh, en vandaag ook nog naar Overeinder geweest, hen bijgepraat over de vorderingen qua onderdelenvoorziening voor de Niva, de spulletjes die nog in de Niva lagen in de art-car gelegd… En zowaar nog iemand tegengekomen die ik tot vandaag alleen nog maar via buzzybee, twitter, facebook en fok.nl kende, dus meteen maar wat foto’s van zijn werk gemaakt ook. 😉

En de komende dagen? Word het nog veel drukker!!!

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *