Elektronische halsband

Veel mensen hebben zichzelf een elektronische halsband gegeven. Ze zitten gevangen, en iedereen weet altijd waar ze zijn.

Deze mensen zijn gevangene van hun iPhone, Blackberry, of ander apparaat, waar ze beslist niet zonder kunnen. Stiekem naar de wc om te kijken of er nog iemand iets heeft gezegd op facebook. Twitteren tijdens het autorijden. Kijken wie je heeft geSMSt tijdens de sex….

Zo zonde, mensen die hier niet meer zonder kunnen. Ik heb heel bewust een mobiele telefoon zonder functies die alleen maar afleiden… Ga maar eens als regel instellen dat mobiele telefoons uit moeten hier in huis, als je per se je twitter of facebook wilt checken, geen probleem, neem je laptop maar mee, de internetkabel ligt voor je klaar. Maar dat 24 uur per dag bereikbaar zijn? Nee. Voor mij hoeft dat niet. Als ik bij iemand op visite ben, of ik heb zelf visite, en mijn telefoon gaat, neem ik die meestal niet op. Ik ben dan in gesprek, waarom zou ik die telefoon opnemen dan?

We leven in een rare wereld.

2 Comments

  1. Mike 13 januari 2012 Reply
  2. ImagesMayDisturb 14 januari 2012 Reply

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *