Scania T164 Longline – Peter Kempen

Behalve de neus van Brouwer uit de vorige blog stond er NOG een zwaar aangepaste Scania T164 op het paddock van het Truckstar Festival in Assen, namelijk deze met een tikje verlengde cabine van Peter Kempen, waarmee hij charterde voor Eikelenboom. Voor zover ik weet is deze truck na niet eens zo heel erg lang bij Peter Kempen gereden te hebben naar VSB gegaan. De truck waar Peter Kempen bekender mee is geworden, de Scania 141, bestaat ook nog steeds, ik heb hem in Utrecht zien staan, maar mocht er van de huidige eigenaar helaas geen foto’s van maken…

EDIT: nagekomen info van Niels van Duijvenboden: Jammer dat de informatie alleen niet klopt… auto is helemaal niet naar VSB gegaan maar naar De Groot uit Hedel… Vsb heeft 2 longline`s zelf gemaakt… terwijl deze van Peter Kempen bij Ematra verlengd is….

One Response

  1. peter kempen 20 december 2013 Reply

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *