Arjen Anthony Lucassen feat. Elvya Dulcimer

Er word steeds meer bekend over het solo album van Arjen Anthony Lucassen (bekend van oa Ayreon, Star One, Ambeon), en één van die dingen wist ik al langer, maar is zojuist officieel bekend gemaakt: Er staat een nummer samen met Elvya Dulcimer op! En ik had de eer haar van en naar de studio te brengen 😉 Zo kwam mijn droom ‘Ayreon’ eens live te zien uit, ondanks dat Arjen al jaren niet meer live optreed… En een super kickstart voor de carriere van Elvya natuurlijk!!!!!

Link naar de cover van de CD.

Citaat van Elvya zelf, op haar facebook fanpage:

Het aftellen is begonnen….

Hier is het GROTE nieuws: *tuumtumtumtuum*
Ik doe mee aan de nieuwste cd van Arjen Lucassen (Ayreon) al zingend met mijn Dulcimer.

Het lied waarin we een duet zingen zal ‘Battle of Evermore van Led Zeppelin’ zijn. De cd komt uit op 23 april in Europa en op 8 mei in Amerika.

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *