DAF-GINAF 3300 ~ O & S Drilling


In 2000 zat ik in Leeuwarden op school, op Comenius Achter de Hoven. Vanaf hier ging ik op vrijdag vaak na schooltijd even wat foto’s maken. De ‘condens’ (CCF) in Leeuwarden was natuurlijk een favoriet plekje, lekker dicht bij, en veel RMO’s te zien altijd. Meestal ging ik dan via ‘de grote weg’, maar op een vrijdagmiddag in oktober ging ik via de Emmakade. Daar stond, vlak bij de Nieuwe Weme (een supermarktketen die later Konmar werd), een ook toen al erg zeldzame DAF-GINAF 3300. Haar eerste leven zal wel in de luchtvracht geweest zijn, maar nu werd er horizontaal geboord door O & S Drilling. Een paar jaar later werd de truck afgedankt, getuige onderstaande foto die Pieter Jonker in 2007 maakte…

One Response

  1. Koen 19 juli 2015 Reply

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *