Mercedes-Benz Actros – De Bruin Surhuisterveen

Oktober 1999 waren mijn ouders zo vriendelijk me op een zaterdag mee te nemen naar Surhuisterveen, ik meen omdat we in het buurdorp een opvang-hond gingen halen. Dit gaf mij de gelegenheid om wat foto’s te maken bij De Bruin op het industrieterrein aldaar. Dit was nog vóór De Bruin door Vos over was genomen, dus vooral heel veel knopen op de wagens te zien, met zo hier en daar een Newexco wagen er tussen. Het bekendst van De Bruin waren de vele Volvo’s in alle soorten en maten, en men had ook een redelijk aantal DAF 95XF’s lopen. Waar ik daar pas achter kwam is dat men op zijn minst twee Mercedes-Benz Actrossen had, één witte, en deze volledig in de kleuren. Mooie combinatie zo!


De truck bestaat nog steeds, hij rijdt nu op een Grieks eiland rond, nog steeds in de kleuren.

One Response

  1. patrick snippe 31 augustus 2014 Reply

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *