Sascha en Heinz-Werner Lenz in een Buggyra?

Een week of twee geleden zetten vader en zoon Lenz tot verrassing van velen hun twee Mercedes-Benz Atego racetrucks te koop. Dat riep veel vragen op. Stoppen de Lenzen met truckracen, of komen er andere trucks? Het lijkt nu gelukkig het laatste te zijn, zojuist postte Sascha Lenz op facebook dat hij en zijn vader, Heinz-Werner Lenz, op dit moment met het Buggyra team aan het testen zijn op het circuit van Most, het thuiscircuit van het Tsjechische team! Ik ben heel benieuwd wat de toekomst brent. Twee oranje Freightliner-Buggyras bij The Truckrace Battle? Twee Lenzen in het Buggyra team? We zullen zien!


Sascha en Heinz-Werner Lenz.


De heren samen in actie in hun Atego’s op het circuit van Zolder.


De Buggyra waar David Vrsecky het afgelopen seizoen mee streed.


S.L. Racing, het team van Lenz, heeft al ervaring met normaalstuur trucks, in het verleden heeft men met deze Braziliaanse Mercedes-Benz gereden. Ik meen dat deze is verkocht aan een team uit de Zweedse competitie.

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *