Fryslân, moat dat no!?

Link naar een Frysk nieuwsbericht

Voor de mensen die geen Frysk spreken: Arriva heeft nieuwe bussen besteld bij VDL in Heerenveen, om in Fryslân dienst te doen. Die moesten vandaag klaar zijn, maar omdat VDL te weinig opdrachten heeft, heeft VDL aan Arriva gevraagd of ze er niet wat langer over mochten doen, en dat mocht, zodat er 170 Friezen niet vanaf vandaag op straat staan, maar nog tot en met april werk hebben.

Dat zal de provincie toejuichen zou je zeggen.. Maar helaas, Arriva moet een half miljoen euro boete betalen omdat de bussen niet af zijn… Dus dat er nu een paar maanden voor een deel in wat oudere (maar nog steeds prima!!!!) bussen word gereden is schijnbaar belangrijker dan 170 gezinnen die zonder inkomen zouden komen te zitten. Bizar!

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *