Van het pad af – deel I : Tsjechië 2006

Deel 1? Ja inderdaad, ik ga iets nieuws proberen. Ik wil een reeks met blogs gaan schrijven met terreinvoertuigen in de breedste zin van het woord in de hoofdrol. Voor dit eerste deel gaan we meteen een heel stuk onderweg met de teletijdmachine, we gaan naar de omgeving van het Tsjechische dorpje Rokytnice nad Jizerou, in het gebergte dat naar de reus Krkonoše, die daar in de bergen woont, is genoemd, in september 2006. Ik was toen voor de tweede keer in Tsjechië, voor het eerst samen met mijn toenmalige vriendin. Een rijbewijs had ik nog niet, dus we waren met een georganiseerde busreis mee. Rokytnice is hoofdzakelijk een wintersportdorpje, dus aan offroadmateriaal geen gebrek.

Hopelijk vonden jullie dit een geslaagd experiment! Zo niet, pech gehad, er komen nog een paar delen aan 😛

3 Comments

  1. Arjane 13 januari 2013 Reply
  2. subarublog 13 maart 2013 Reply

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *