Creatief zijn met wat je hebt

Mijn geld is op (ik zit momenteel helaas in de bijstand, en omdat dat natuurlijk een enorme vetpot is vond de regering dat dat wel omlaag kon per 1 januari, mijn vaste lasten zijn momenteel hoger dan mijn inkomsten), maar ik wilde toch graag een werkplek creëren in mijn bibliotheek, omdat dat de plek is waar ik het gemakkelijkst schrijf. Al was het omdat ik daar de meeste documentatie om me heen heb. Het eerste plan was om naar Ikea, maar na controle van mijn rekening bleek dat ik niet eens genoeg geld had om naar Groningen te rijden, dus dat ging niet werken. Dan maar creatief zijn met wat ik wel heb, en waar ik gratis aan kan komen. Van mijn ouders kreeg ik een flinke plank die ze over hebben. Precies groot genoeg voor de laptop. De plank op de hangstoel maakt al een relaxte plek.

Maar dat is nog geen ideale plek. Ik werk altijd in de kleermakerszit, dat gaat niet in die stoel. Gelukkig had ik nog twee boekendozen liggen. Op hun zij neergelegd creëren die een ideale werkhoogte in de kleermakerszit. 🙂

Een bijkomend voordeel is dat je ook dingen in die dozen kunt stoppen. In mijn geval dus katten…

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *