Astrid van der Veen bij Gospeltime

Een tijd terug had ik een uitgebreide blog over de nieuwe CD van Astrid van der Veen, ‘Het licht der wereld’. Deze blog werd goed bekeken, onder andere door René Henkes van radio omroep Odrie, die zijn collega van het programma Gospeltime wees op deze prachtige nieuwe CD. Van het een kwam het ander, en zo was Astrid een paar weken terug op de regionale omroep van de Stellingwerven te horen.

Dit is wat Astrid er zelf over zegt op facebook: “Hallo allemaal!

Ik was onlangs een uur lang te gast in het radioprogramma ‘Gospeltime’ bij Omroep Odrie. Hier heb ik enkele nummers van mijn album ‘Het Licht der wereld’ (2012) laten horen, en heb daarnaast iets verteld over mijn leven en mijn muziek. Alhoewel ik wel in God geloof, noem ik mijzelf niet christelijk en ik ben niet met de bijbel opgegroeid. Toch vond ik het heel mooi en bijzonder om in gesprek te raken met iemand die naar God kijkt op een christelijke manier en onze raakvlakken te vinden. Ik vond het fijn om daar te gast mogen zijn! De uitzending is te beluisteren op youtube.

Lieve groet,
Astrid.

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *