Uit het archief: KLMV

Een bedrijf dat helaas niet meer bestaat… In de jaren ’90 is De Koe – Lont – Meijer – De Vries door directeur Piet Lont gekocht van de Britse TDG groep, maar zo’n twee jaar terug heeft hij het bij gebrek aan opvolging doorverkocht aan AB Texel, die het samenvoegde met SK & Bok. Het bedrijf is nu verscheurd onder JCL, AB Texel en MCS, voor zover ik weet. Doordat KLMV de vaste partner voor de (H)ZPC in regio Frysl├ón was, (en omdat Sint Annaparochie op fietsafstand was ­čśë ) heb ik er behoorlijk wat foto’s van kunnen maken van dit bedrijf. Alsnog minder dan ik had gewild overigens…

4 Comments

  1. Frank 5 maart 2013 Reply
    • alexmiedema 5 maart 2013 Reply
  2. Nachthuzaar 17 oktober 2023 Reply
    • Alex Miedema 17 oktober 2023 Reply

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *