Dit jaar geen Son’s Dakar festival

Het was lang onzeker, maar zojuist is dan toch beken geworden dat het Son’s Dakar festival, dat vorig jaar na het prachtige 1-2tje van Dakar De Rooy georganiseerd werd, dit jaar geen navolging heeft: “Ondanks alle inspanningen is het niet gelukt het benodigde budget voor het 2e Son’s Dakar festival bijeen te krijgen. Helaas zijn wij dan ook genoodzaakt het evenement af te blazen. Hopelijk keren de kansen volgend jaar…..”

Volgend jaar dan maar weer duimen dat De Rooy wint? 😉 Of wie weet wint een ander Nederlands team en organiseren die een leuk feestje? En persoonlijk ben ik Tatra fan, voor een Dakar-event in Kopřivnice ben ik ook nog wel bereid in de auto te stappen.

Om het af te leren dan maar wat foto’s van het Son’s Dakar festival van vorig jaar.

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *