LIKE DIT ALS JE VIND DAT DE BELASTING OMLAAG MOET

Nee, ik like je plaatje niet omdat ik tegen pesten ben.
Nee, ik like je plaatje niet omdat ik tegen dierenmishandeling ben.
Nee, ik like je plaatje niet omdat ik tegen kindermishandleing ben.
Ja, ik vind kanker heel erg, maar als ik een random plaatje van een kaal meisje met buisjes uit haar neus like, krijgt ze geen cent om haar operatie te betalen.
En dat plaatje van een zwaar verminkte baby met een levensverwachting van een paar uur met de text “thank you for not aborting me”, wat was daar nu precies de gedachte achter?

Ik ben er van overtuigd dat je goede dingen de wereld in kunt slingeren via facebook, ik probeer mensen bijvoorbeeld met de Tis Time facebookpagina te inspireren. Maar de laatste dagen word mijn timeline echt overspoeld met de meest ranzige plaatjes, bij elkaar gepaint daar mensen die geen belang hebben bij een betere wereld, maar gewoon graag een viral willen creëren… Denk na bij wat je deelt lieve mensen… Want bestaan er ook mensen die openlijk VOOR de vier hier boven genoemde dingen zijn???

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *