Nissan bedrijfswagens voor Infiniti Red Bull Racing

Nissan levert ook dit jaar bedrijfsauto’s aan het Formule 1-team van Infiniti Red Bull Racing. In totaal stelt de autofabrikant zeventig bedrijfsauto’s ter beschikking aan het team, waaronder de modellen NV200 en NV400. Infiniti Red Bull Racing veroverde de afgelopen drie jaar de wereldtitel in de Formule 1.

De Nissan-bedrijfsauto’s voorzien in de mondiale transportbehoeften van Infiniti Red Bull Racing. Christian Horner, de teambaas van Infiniti Red Bull Racing, is blij met de bedrijfsauto’s van Nissan: ‘De samenwerking met Nissan is belangrijk voor ons en bewijst dat zo’n vaste partner waardevol is. Een van de grootste uitdagingen die wij als raceteam moeten overwinnen, is de logistiek ingewikkelde operatie van het vervoer van onze spullen en ons personeel. Daarom zijn wij blij dat de samenwerking met Nissan ook in 2013 wordt voortgezet.’

Bijdrage aan het succes
Hideto Murakami, Corporate Vice President van Nissan en verantwoordelijk voor de wereldwijde LCV Business Unit, vertelt over de samenwerking: ‘We zijn trots dat wij ook het komende seizoen samenwerken met de wereldkampioenen van Infiniti Red Bull Racing. We zijn ervan overtuigd dat onze innovatieve bestelauto’s, pick-ups en vrachtauto’s het Formule 1-team van Infiniti Red Bull Racing kunnen ondersteunen tijdens de races overal ter wereld. Ik hoop dat onze samenwerking het komende seizoen bijdraagt aan de goede prestaties van het F1 team.’

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *