Scania zesassers van Van der Vlist

Toen ik gister de BMU Woodchipper van Jaring Bakker op de foto zette, zag ik eigenlijk te laat dat er nog iets aparts aan kwam, maar ik kreeg het wel op de foto.

Het betreft hier een zes-assige Scania P124 GB 12×4*8NB. Deze is als vier-asser uit de fabriek gerold, waarna er door de Beers vestiging in Groningen twee ROR-assen bij geplaatst zijn. Daar werden ook de luchtketels en brandstoftanks, waar nu langs het chassis geen ruimte meer voor was, verplaatst naar achter de door Estepe uit Heesch afgeschuind cabine. Naast deze truck van Holtrop van der Vlist uit Assen heeft de Van der Vlist groep in Groot Ammers ook nog een zes-assige Scania zwaar transport trekker gestationeerd staan, dat gaat om een R164 met topline cabine.

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *