Paasraces 2013: de ochtendraces

Uiteraard heb ik niet alleen de trainingen van de paasraces bezocht, ook gister bij de races was ik van de partij… Hierbij een korte sfeerimpressie.


Gabor is voor de Kruidvat-dames gevallen.


Bart den Hartog van Scudiera H & S Corse haalde de tweede plaats bij de Burando cup.


Veiligheid voor alles: voor aanvang van de truckraces moeten alle marshalls om de baan weg.


Erwin Kleinnagelvoort had last van een losgeslagen waterleiding, waarschijnlijk als gevolg van de nachtvorst op het circuit tijdens de paasraces.


Het publiek (19.104 man in totaal) geniet met volle teugen van de strijd om de winst tussen Cees Zandbergen en Werner Lenz.


Na zijn bezoek aan de pits moet Kleinnagelvoort zich weer naar voren knokken, hier probeert hij de door problemen geplaagde Marco Donk voorbij te steken.


Daar waar er bij de toerwagens vooral als treintjes werd gereden, waren er bij The Truckrace Battle gelukkig veel inhaalacties te zien.


Jos Scholten word op de hielen gezeten door Erwin Kleinnagelvoort.


Zandbergen wist voormalig Europees kampioen Lenz goed voor te blijven en won de race, terwijl Kleinnagelvort zich knap terug heeft gevochten naar een derde positie.


Enorme publieke belangstelling op het paddock.


De laatste loodjes wegen het zwaarst, De Rainbow Warrior moet terug geduwd worden. Dat Wim Groteboer, een concurrerend coureur, één van de duwende mannen is zegt genoeg over de sfeer tussen de teams onderling in deze klasse!


Gerrit druk aan het sleutelen.

Jullie weten het inmiddels, veel meer foto’s zijn te vinden op BuzzyBeeForum.

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *