Dagje Nürburgring

Vanochtend werd ik wakker in Duitsland, meer dan genoeg reden even naar de Nordschleife te gaan. Voor ik daar naar toe ging wilde ik eerst bij de firma Lenz kijken, welke de hoofdvestiging in Plaidt heeft.


Helaas heb ik in Duitsland geen navigatiesysteem, en mijn kaarten hielpen in dit geval ook niet echt. Dit is dus de enige oranje truck die ik daar op de foto heb gezet, ondanks dat ik de hele stad 3 keer heb gezien…


In de stad ook maar even land de weg gestaan met de camera, dit was het leukste voertuig dat ik daarbij voor de lens kreeg.


Het blijft voor Duitse agenten moeilijk te geloven dat er ook Nederlandse hippies zijn die geen wiet roken…


Er ligt nog wat sneeuw rondom de Nordschleife.


Het offroadpark was dicht, maar stond wel weer een leuke ‘Bagger’.


Wiesmann zie je niet elke dag, zelfs niet op de Ring.


Leuke reclame.


Voor het eerst dat ik een McLaren zag geloof ik.


Maar de absolute topper van vandaag was toch de bomenhakselaar op MAN basis!!!!!


Dit zie je vanaf de parking van de Aldi in Adenau.

Natuurlijk nog veel meer snelle personenwagens (Ferrari, Artega, Porsche, BMW, Audi) en interessante vrachtwagens op de foto gezet, maar die zijn elders wel te bekijken.

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *