Weekendje Übach-Palenberg

Dit weekend was ik op bezoek bij mijn vriendin in Übach-Palenberg. Vandaag een wandeling door de stad gemaakt, en ik moet zeggen, het is een leuk plaatsje! Übach-Palenberg is een plaats in de Duitse deelstaat Noordrijn-Westfalen, gelegen in het Kreis Heinsberg. De stad telt 24.724 inwoners. Naburige steden zijn onder andere Herzogenrath, Geilenkirchen, Heinsberg en Landgraaf (Nederland).


Prachtige Unimog in het centrum.


De trein naar Aachen.


Mooie rijschoolreclame.


De omgeving doet typisch Limburgs aan, mede door de vele herinneringen aan de mijnbouw. Ik weet niet of het onder Limburg valt of net niet?


Meiboom bij de kerk.


Watertoren.


Lekker ite sûnder Reitze!


Hamelen is ook in de buurt gok ik?


Mooie straat!


Den Oudsten op de bushalte?

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *