10 jaar BuzzyBeeForum evenement

Gisteren, 11 mei 2013, was het eindelijk zo ver, het evenement ter ere van tien jaar BuzzyBeeForum bij Broshuis op het terrein in Kampen. Het liefst zou ik ALLE deelnemers hier laten zien, maar daar is een blog niet het goede medium voor… Ze staan natuurlijk wel allemaal op BuzzyBee zelf, en in de loop der tijd zal ik ze één voor één hier op de blog aan jullie voorstellen. Voor nu houd ik het bij een korte impressie.


Een evenement begint bij de voorbereidingen, daarom zijn de eerste foto’s nog van afgelopen vrijdag. Hier is Hanna het pad van de ingang naar het cateringplein aan het schoonvegen.


De allereerste aanwezige truck was de nieuwe FH16 van Remmers.


Hanna en Arjane waren het grootste deel van de dag achter de BuzzyBee stand te vinden, en hielpen uiteraard met het opbouwen en afbreken.


Marcel Schoo kijkt toe hoe Steyrman de Tatra op de foto zet. Dit was het eerste publieke optreden van de Tatra sinds de koprol tijdens de Dakar Rally van afgelopen jaar. En wanneer zie je nu een Dakar wagen zonder stickers?


Creatief camperen: de kist in de kipper kan in geslapen worden.


Voor zover ik weet ook nog nooit eerder publiekelijk vertoond. Jan van Wees nam zijn DAF 2600 in de Van Seumeren kleuren mee.


De racetruck van Frans Smit staat zo dicht bij Broshuis gestald dat hij er rijdend mee kon komen. Wel een heel vreemd gezicht om zo’n apparaat over de openbare weg te horen brullen!


Fa. B. Hovenga kreeg de beker voor de truck van het jaar 2012 uitgereikt, die ze met hun Steyr veroverd hadden.


Voor mij zeker één van de hoogtepunten: alle BuzzyBee trucks van het jaar waren aanwezig! 😀 2009 Gatze van der Meer zijn Mercedes-Benz Actros; 2010 John en Petra Keuning hun Volvo F86; 2011 won Pieter Jonker met zijn DAF 2800 en het afgelopen jaar zoals gemeld de Steyr van Hovenga.


Mooi rijtje Amerikanen aanwezig. De Autocar van Frans van Dam had voor het eerst een oplegger op de schotel, gebeurt niet zo vaak dat er een passende oplegger voor zo’n grote zwaar transport trekker voorhanden is natuurlijk.


Het trucksportplein.


De regen kon de pret niet drukken.


Mooie manier van overnachten in een oldtimer zonder het uiterlijk van de truck aan te moeten passen.


Sponsor Rengocar presenteerde zichzelf aan de gebruikers.


Het brandweerplein.

Iedereen die dit evenement mede mogelijk heeft gemaakt, of het nu als organisator, vrijwilliger, deelnemers of bezoeker is… HEEL ERG BEDANKT!!!!!

3 Comments

  1. Marcel van der Geugten 12 mei 2013 Reply
    • alexmiedema 13 mei 2013 Reply
      • wietze 13 mei 2013 Reply

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *