Scania EEV vier-asser met containerpers voor Cyclus

Cyclus nv in Gouda heeft een schone Scania P 320 in EEV uitvoering in gebruik genomen. De imposante vier-asser heeft een extra lage chassishoogte en is opgebouwd met een indrukwekkend pers- /containerafzetsysteem van Translift. Het triple chassis met drie gestuurde assen maakt het voertuig zeer wendbaar met een korte draaicirkel. Bovendien is er door Cargotec een Hiab kraan op het chassis geplaatst. Het voertuig is afgeleverd door de Scania vestiging in Waddinxveen.

De Scania P 320 LB8x2/*6 HLA is ondermeer voorzien van de CP16 cabine, 320 pk sterke Scania EEV motor, rondom luchtvering, en twee-pedaals Scania Opticruise. Het Scania chassis is dankzij het modulaire systeem een ideaal chassis voor de gekozen opbouw. Bovendien wordt Scania voor deze toepassingen vaak gekozen vanwege de robuuste meerassige chassis. Cyclus zal de nieuwe Scania inzetten voor lediging van ondergrondse afvalcontainers.
Cyclus is een gespecialiseerd bedrijf op het gebied van het beheer van de openbare ruimte en afvalbeheer. Cyclus zamelt het huishoudelijk afval in vijftien gemeenten in en heeft zeven afvalbrengstations waar inwoners van de betreffende gemeenten onder andere hun grofvuil, klein chemisch afval en papier in kunnen leveren. In onder meer de gemeente Gouda verzorgt Cyclus ook het beheer van de openbare ruimte. Dit betekent dat het onderhoud van groenvoorzieningen, zorgplicht voor speelvoorzieningen en bomen (VTA controle), sportvelden, straten en trottoirs, straatmeubilair, verlichting, verkeersinstallaties en riolering door Cyclus wordt verzorgd.

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *