Mercedes-Benz Sprinter – Taxi Koopmans

Mercedes-Benz Sprinter

Wietze had zijn dagelijks vervoermiddel mee naar de BuzzyBeeForum jubileummeeting in Kampen, een Mercedes-Benz Sprinter van Taxi Koopmans uit Jubbega. De opbouw, compleet met rolstoellift is verzorgd door Flex-i-Trans, het is van het type ‘FiTSystem Pro’. Dit is een complete inrichting van minibussen en wordt gekenmerkt door een zeer gebruiksvriendelijk rolstoelvastzetsysteem dat uitermate veilig, absoluut gelijkwaardig en comfortabel vervoer biedt aan alle reizigers, ongeacht hun eventuele fysieke beperkingen. De bus heeft verder diverse opties, waaronder getinte ramen, een parkeersensor en een zeventraps automaat. De Mercedes-Benz is voorzien van een Euro 5 motor en is, net als de rest van het wagenpark van Koopmans, geleverd door Wensink Heerenveen.

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *