Nieuwe Mercedes-Benz Sprinter gespot!

Gister was ik in het Daimler museum te Stuttgart. Je hoeft je daar geen seconde te vervelen, maar toch keek ik even uit het raam. Gelukkig maar, de nieuwe Sprinter kwam net voorbijgereden, met zijn camouflagejas nog aan! Dat hij zo goed als productierijp is lijkt me wel wiedes, een rondje over de rotonde voor het Daimler museum is natuurlijk ook gewoon een stukje marketing… Maar een prototype in het wild spotten blijft leuk! (Dit was de derde van de dag overigens 😛 Van de twee personenwagens volgt later een blog 😉 Net als van bijvoorbeeld het Daimler museum zelf bijvoorbeeld. Vergeet je dus vooral niet te abonneren op mijn blog *kijkt onschuldig* 😉 )

2 Comments

  1. Wouter Bregman 30 mei 2013 Reply
    • alexmiedema 31 mei 2013 Reply

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *