Prototypes Maserati Quattroporte en Mercedes-Benz B-klasse (?)

In de regio Stuttgart kun je regelmatig gecamoufleerde prototypes op de weg tegenkomen. Zo berichtte ik eerder al over de nieuwe Mercedes-Benz Sprinter, maar ik ben 29 mei nog twee interessante prototypes tegengekomen.


Met een S(tuttgart)-kenteken denk je natuurlijk aan een nieuwe Mercedes-Benz of Porsche, die beide daar gevestigd zijn (Zuffenhausen is een stadsdeel van Stuttgart), maar als ik de grille zo zie vermoed ik toch dat het hier om de nieuwe vierdeurs Maserati Quattroporte gaat?


Deze reed achter de nieuwe Sprinter aan, compleet met afgeplakt taxibordje op het dak en een aanhangwagen (met meetapparatuur?) er achter. Waar de Sprinter driekwart rond ging, maakte deze auto, waarvan ik vermoed dat het de nieuwe of gefacelifte Mercedes-Benz B-klasse zal worden, een ererondje over de rotonde voor het Daimler museum en ging weer terug naar waar hij vandaan kwam.

English summary: last wednesday I ran into three prototypes, about the Mercedes-Benz Sprinter proto I blogged yesterday, I think these are the new Maserati Quattroporte and Mercedes-Benz B-Class.

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *